Vorige afbeeldingVolgende afbeelding

Tickets

De Lipizzaners van de Spaanse Rijschool uit Wenen strijken weer neer in Rotterdam Ahoy! Al zes maal eerder mochten we gastheer zijn van ’s werelds oudste en enige hippisch instituut. 

Slechts één maal per jaar verlaten de Lipizzaners en hun berijders de Barokke Hofburg in Wenen voor een buitenlandse tournee. Dit jaar is Rotterdam Ahoy zelfs de enige plek om ze te bewonderen. In Rotterdam Ahoy zijn ze exclusief te zien op:  

Vrijdag 27 oktober 2017 om 20.00 uur
Zaterdag 28 oktober 2017 om 20.00 uur
Zondag 29 oktober 2017 om 14.00 uur

Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster of 0900 300 1250 (€ 0,60 p/m). 
 


 


Prijzen tickets

Rang 1: € 73,50 (inclusief servicekosten)        Golden Seats
Rang 2: € 63,50 (inclusief servicekosten)        1e ring
Rang 3: € 53,50 (inclusief servicekosten)        2e ring
Rang 4: € 43,50 (inclusief servicekosten)        hoekvakken 1e en 2e ring 
V.I.P.: € 310,- (inclusief servicekosten)             logeplaats met V.I.P.-arrangement

Een complete avond uit met VIP-arrangement

Combineer luxueus dineren met de show van de Spaanse Rijschool in een VIP-arrangement. Naast de beste logeplaatsen aan de piste, krijgt u een voortreffelijk diner voorgeschoteld (op zondag een brunch) en geniet u de volgende privileges: 

 • Een logeplaats aan de rijpiste 
 • Een gereserveerde tafel in de sfeervolle Hospitality-Lounge
 • Volledig verzorgde catering voorafgaand aan, in de pauze en na afloop van de show
 • Programmaboek 
 • Gebruik van de garderobe

 

Programmaboek

Wilt u een blijvende herinnering van uw bezoek aan de Spaanse Rijschool in Rotterdam Ahoy? Verzeker u dan van een exemplaar van het programmaboek, vol verhalen over de historie, de paarden, de ruiters en uiteraard het programma. In de voorverkoop betaalt u geen €7,50 maar slechts €5,00 per programmaboek! U kunt deze direct met uw tickets bestellen. Heeft u al tickets en wilt u het programmaboek los bestellen? Neem dan contact op via info@spaanserijschool.nl.  

U kunt uw programmaboek op vertoon van uw eTicket ophalen op de dag van de show bij de ingang van Rotterdam Ahoy (nadat u door de kaartcontrole bent). Het programmaboek wordt niet opgestuurd. 
 

WIN! Een upgrade van uw ticket

Bent u ook zo benieuwd naar het thuis van de Lipizzaners in het prachtige Wenen? Austrian Airlines biedt u de kans om het van heel dichtbij te bewonderen! Koop voor 1 oktober uw kaarten voor de show van de Spaanse Rijschool op 27, 28 of 29 oktober in Rotterdam Ahoy en maak kans op een van deze mooie prijzen:

 • 1x2 vliegtickets Amsterdam - Wenen met Austrian Airlines
 • 5x upgrade naar VIP tijdens de show
 • 10x programmaboek

Kijk voor meer informatie over de actie op www.spaanserijschool.nl/winmetaustrianairlines.
 

Rolstoelplaatsen

Het is mogelijk om rolstoelplaatsen te reserveren. Rolstoelplaatsen zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa van Ahoy, geopend van ma. t/m vr. 10.00 - 15.00 uur en bereikbaar via 0900-2352469 (€0,45 p/m). 
 

Gegarandeerde parkeerplek

Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. U betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-.

Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplek voor een personenauto op het naastgelegen parkeerterrein? Dat kan! Voor €17,50 boekt u een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW. U kunt uw parkeerticket direct met uw tickets reserveren of later voor de show op vrijdag 27 oktober, zaterdag 28 oktober of zondag 29 oktober.

Indien u een hospitality-arrangement heeft afgenomen, is uw parkeerticket waarschijnlijk inbegrepen. Bekijk de voorwaarden van uw hospitality-arrangement voordat u een parkeerticket aanschaft.

 

Weet waar je koopt

De organisatie ondersteunt de publiekscampagne "Weet waar je koopt” en adviseert dringend om kaarten uitsluitend via de officiële kanalen te bestellen.
 

 • Ahoy
 • Hoefslag
 • Mediacenter Rotterdam
 • My Austrian
 • Ros
 • Volvo Mobile Centre