Vorige afbeeldingVolgende afbeelding

Nieuws

Adembenemend optreden van het Friesian Top Dressage Team

31 Augustus 2017
Adembenemend optreden van het Friesian Top Dressage Team

Was het 20 jaar geleden nog ondenkbaar dat het Friese Paard op Grand Prix-niveau kan presteren, vandaag de dag maakt het prachtige inheemse ras een ware inhaalslag. Steeds vaker zijn de Friezen in shows te bewonderen en ook acteren zij op steeds hoger niveau. Als er één dressuurteam is die dit kan laten zien is het wel het Friesian Top Dressage Team onder leiding van Esther Liano. Rotterdam Ahoy is er dan ook trots op dit spectaculaire optreden te mogen presenteren in het voorprogramma van de Spaanse Rijschool uit Wenen op 27, 28 en 29 oktober a.s.
 

Oogstrelend schouwspel

In de piste van de Ahoy Arena verschijnt het Friesian Top Dressage Team met 8 combinaties. Er wordt een adembenemende kür op muziek gereden. Daarnaast wordt het publiek verrast met een mystieke Zorro act onder leiding van Esther Liano. Op de klanken van de bekende muziek uit de film Zorro zullen twee Friese Hengsten in een Pas de Deux de harten van de toeschouwers weten te stelen met een oogstrelend schouwspel.  Esther: "We vinden het geweldig weer in Ahoy te mogen optreden. Wij weten dat het publiek ware liefhebbers zijn van dressuur op het hoogste niveau en graag laten wij zien dat ook de Friese paarden in de top van de dressuursport thuishoren. Wij kijken er naar uit!”.


Naast Het Friesian Top Dressage Team geven ook Bastiaan De Recht en Carrouselgroep Phaidra acte de présence in het voorprogramma van de Spaanse Rijschool uit Wenen.
   • Ahoy
  • Mediacenter Rotterdam
  • My Austrian
  • Volvo Mobile Centre