Vorige afbeeldingVolgende afbeelding

Nieuws

Ahoy voor de 7e maal uitverkoren als gastheer

20 Februari 2017
 Ahoy voor de 7e maal uitverkoren als gastheer

We hebben goed nieuws voor u: De Lipizzaners van de Spaanse Rijschool uit Wenen strijken weer neer in Rotterdam Ahoy! Al zes maal eerder mochten we gastheer zijn van ’s werelds oudste en enige hippisch instituut en op 27, 28 en 29 oktober a.s. is het weer zover. 


Op zich is het uitzonderlijk dat opnieuw voor Ahoy gekozen is. Slechts eenmaal per jaar verlaten de Lipizzaners de Barokke Hofburg in Wenen voor een buitenlandse tournee en vanuit buitenlandse organisaties ontvangt de directie van de Spaanse Rijschool jaarlijks vele uitnodigingen om het unieke optreden van de witte hengsten te mogen presenteren. Ahoy is dan ook best trots dat er weer voor Rotterdam gekozen is. Voorgaande shows in Ahoy waren allemaal steevast uitverkocht.  


Wederzijds vertrouwen
Algemeen Directeur Spaanse Rijschool Elisabeth Gürtler kijkt er naar uit om weer naar de Maasstad te komen: "Wij zijn blij om onze show opnieuw te mogen opvoeren in Rotterdam Ahoy. Voor ons is het een genot om te rijden voor echte liefhebbers van de klassieke dressuur, mensen die weten hoe hoog het niveau is van alle oefeningen. Maar ook precies weten welke essentiële rol het wederzijds vertrouwen speelt tussen de paarden en hun berijders om dit te kunnen bewerkstelligen.” 
   • Ahoy
  • Mediacenter Rotterdam
  • My Austrian
  • Volvo Mobile Centre