Vorige afbeeldingVolgende afbeelding

Hospitality arrangementen

Een uniek en prestigieus evenement als de Spaanse Rijschool uit Wenen leent zich bij uitstek voor relatiemarketing. Met een uitnodiging voor dit stijlvolle evenement toont u hoe belangrijk uw relaties voor u zijn. De Spaanse Rijschool is immers enig in haar soort en dat zijn uw relaties voor u toch ook?

De hospitality-arrangementen bieden de mogelijkheid uw gasten voor aanvang, in de pauze en na afloop van het optreden te ontvangen in een sfeervol aangeklede lounge met gereserveerde tafels. Een bezoek aan een van de voorstellingen zal gegarandeerd nog lang in ieders geheugen blijven en daarmee u, als gastheer, ook! Bekijk de brochure voor een sfeerimpressie.

Groepsarrangement voor 15 personen of meer

Bent u met een groep van 15 personen of meer, dan kunnen wij al vanaf €105 per persoon een geheel verzorgd arrangement op maat voor u samenstellen. Hierbij heeft u de keuze tussen een borrel of diner arrangement. 

Exclusief 10-persoons VIP-arrangement

Naast de beste logeplaatsen aan de piste, krijgt u een voortreffelijk diner voorgeschoteld en geniet u de volgende privileges: 

  • Een loge rondom rijpiste met 10 zitplaatsen
  • Een gereserveerde tafel in de sfeervolle Hospitality-Lounge
  • Volledig verzorgde catering, voorafgaand aan, in de pauze en na afloop van de show
  • Vijf parkeerkaarten
  • Programmaboeken voor u en uw gasten
  • Gebruik van de garderobe  

Uw V.I.P.-arrangement met loge reserveren

Indien uw voorkeur uitgaat naar persoonlijk contact, kunt u terecht bij Mieke Schaap of Robin Koedood via arrangementen@spaanserijschool.nl of telefonisch op 010 293 3579 (Mieke) of 010 293 3418 (Robin).

Om direct online te reserveren, vult u in het reserveringsformulier uw gegevens en de gewenste dag(en) in. Uw reservering wordt door ons bevestigd en u ontvangt dan tevens de factuur.

Een V.I.P.-arrangement voor enkele personen reserveren

Ga naar de website van Ticketmaster. Klik op 'Bestel tickets' bij de datum van uw voorkeur en selecteer het gewenste aantal kaarten bij 'Loge VIP arrangement'. De best beschikbare plaatsen worden voor u geselecteerd. U kunt deze zelf wijzigen op de interactieve plattegrond. U rekent uw bestelling direct af via de betaalmogelijkheden van Ticketmaster.

Meer informatie 

Bent u benieuwd naar welk arrangement het beste bij uw gezelschap past? Blader door de brochure voor meer informatie en prijzen. Voor het aanvragen van een brochure, het reserveren van loge en/of groepsarrangementen kunt u contact opnemen via tel.nr. 010 293 3300 of via arrangementen@spaanserijschool.nl.