Vorige afbeeldingVolgende afbeelding

Bezoekersinformatie

De Lipizzaners en hun ruiters zijn exclusief in Nederland te bewonderen op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017. 
Aanvangstijden:

  • vrijdag 27 oktober: 20.00 uur
  • zaterdag 28 oktober: 20.00 uur
  • zondag 29 oktober: 14.00 uur 


Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle informatie over de shows in Rotterdam Ahoy! 

Tickets en arrangementen 

Ga naar www.spaanserijschool.nl/tickets voor meer informatie over tickets en toegangsprijzen.
Er zijn ook VIP- of groepsarrangementen te reserveren.

Plan uw route naar Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy bereiken? Of u nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: u vindt ons makkelijk. Plan uw route met de auto of met het openbaar vervoer. Het adres is: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam.

Parkeren

Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. U betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplek voor een personenauto op het naastgelegen parkeerterrein? Dat kan! Voor €17,50 boekt u een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW.  Reserveer uw parkeerticket voor de show op vrijdag 27 oktoberzaterdag 28 oktober of zondag 29 oktober.

Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Indien u een arrangement heeft afgenomen, is uw parkeerkaart waarschijnlijk inbegrepen. Bekijk de voorwaarden van uw arrangement voordat u een parkeerkaart aanschaft.

Foto en video

Het meenemen van professionele foto-, audio-, beeld- en andere (opname-) apparatuur is niet toegestaan. Eenvoudige (digitale) fototoestellen zonder verwisselbare lenzen zijn toegestaan. Het is verboden de beeld- en/of geluidsopnamen anders dan in de privésfeer te gebruiken. Videocamera's zijn te allen tijde verboden i.v.m. de beeldrechten van de evenementorganisator. Indien uw camera bij binnenkomst door beveiligingsmedewerkers wordt ingenomen, kunt u deze vanzelfsprekend na afloop weer ophalen.

  • Ahoy
  • Hoefslag
  • Mediacenter Rotterdam
  • My Austrian
  • Ros
  • Volvo Mobile Centre