Vorige afbeeldingVolgende afbeelding

Bezoekersinformatie

De Lipizzaners en hun ruiters zijn exclusief in Nederland te bewonderen op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017. 

Aanvangstijden:

  • vrijdag 27 oktober: 20.00 uur, zaal open: 19.00 uur
  • zaterdag 28 oktober: 20.00 uur, zaal open: 19.00 uur
  • zondag 29 oktober: 14.00 uur, zaal open: 13.00 uur
     

Plan uw route naar Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy bereiken? Of u nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: u vindt ons makkelijk. Plan uw route met de auto of met het openbaar vervoer. Het adres is: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam.

Parkeren

Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. U betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplek voor een personenauto op het naastgelegen parkeerterrein? Dat kan! Voor €17,50 boekt u een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW.  

Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Indien u een arrangement heeft afgenomen, is uw parkeerkaart waarschijnlijk inbegrepen. Bekijk de voorwaarden van uw arrangement voordat u een parkeerkaart aanschaft.

Foto en video

Het meenemen van professionele foto-, audio-, beeld- en andere (opname-) apparatuur is niet toegestaan. Eenvoudige (digitale) fototoestellen zonder verwisselbare lenzen zijn toegestaan. Het is verboden de beeld- en/of geluidsopnamen anders dan in de privésfeer te gebruiken. Videocamera's zijn te allen tijde verboden i.v.m. de beeldrechten van de evenementorganisator. Indien uw camera bij binnenkomst door beveiligingsmedewerkers wordt ingenomen, kunt u deze vanzelfsprekend na afloop weer ophalen.

Tassencontrole

Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee te nemen naar binnen. (Hand)tassen met een maximaal A4 formaat en een dikte van ongeveer 10 centimeter zijn uitgezonderd.

Programmaboeken

Heeft u vooraf een programmaboek gereserveerd? Dan kunt u deze op vertoon van uw e-ticket op de dag van de show ophalen bij de ingang van Rotterdam Ahoy (nadat u door de kaartcontrole bent). Let op: het programmaboek wordt niet opgestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om ter plekke nog een programmaboek aan te schaffen.