Vorige afbeeldingVolgende afbeelding

Hospitality arrangementen

Een uniek en prestigieus evenement als de Spaanse Rijschool uit Wenen leent zich bij uitstek voor relatiemarketing. Met een uitnodiging voor dit stijlvolle evenement toont u hoe belangrijk uw relaties voor u zijn. De Spaanse Rijschool is immers enig in haar soort en dat zijn uw relaties voor u toch ook?

De hospitality-arrangementen bieden de mogelijkheid uw gasten voor aanvang, in de pauze en na afloop van het optreden te ontvangen in een sfeervol aangeklede lounge met gereserveerde tafels. Een bezoek aan een van de voorstellingen zal gegarandeerd nog lang in ieders geheugen blijven en daarmee u, als gastheer, ook! 

VIP-arrangementen

Wilt u optimaal genieten van uw bezoek aan de Spaanse Rijschool in Rotterdam Ahoy, kies dan voor een volledig verzorgd VIP-arrangement. Daarmee reserveert u niet alleen de beste logeplaatsen aan de piste, maar krijgt u tevens een exquise diner in de speciale VIP-ontvangstruimte voorgeschoteld. Ook bevat dit arrangement gereserveerde parkeerplaatsen, begeleiding door hostessen en programmaboeken voor u en uw gasten. Genieten in optima forma! 

Groepsarrangementen

Bent u met een groep van 15 personen of meer, dan kunnen wij al vanaf €105 per persoon een geheel verzorgd arrangement op maat voor u samenstellen. Hierbij heeft u de keuze tussen een borrel of diner arrangement. 

Meer informatie en reserveren

Bent u benieuwd naar welk arrangement het beste bij uw gezelschap past? Blader door de brochure voor meer informatie en prijzen.


Voor het aanvragen van een brochure, het reserveren van loge en/of groepsarrangementen neemt u contact op met Mieke Schaap of Robin Koedood, via arrangementen@spaanserijschool.nl of telefonisch op 010 293 3579 (Mieke) of 010 293 3418 (Robin). Reserveren kan ook via het online reserveringsformulier.

  • Ahoy
  • Hoefslag
  • Mediacenter Rotterdam
  • My Austrian
  • Ros
  • Volvo Mobile Centre